Oh, how do I feel about my shoes? They make me awkward and plain...

Stukade tån för några veckor sedan. Har linkat och lidit och hoppats att den ska läka av sig själv men efter långa arbetsdagar på biblan, inklämd i en trång sko har den snarare gjort mer ont. Jag som sett fram emot höststarten när jag äntligen kan börja bära snygga stövlar och boots igen har besviket konstaterat att min tå är för FET för snygga skodon.
En kollega som uppenbarligen inte känner mig överhuvud taget tipsade att "Du får väl ta på dina foppatofflor?".
FYI: Jag äger alltså inga foppatofflor och skulle den dagen komma har seniliteten slagit ut i full blom och det är dags att spärra in mig för gott.
Anywho. Idag gav jag upp och tog mina birkenstocktofflor (som jag enbart använder när jag går ut med soporna) till jobbet och my god and sweet mother of Jesus men hur skönt var inte det? Jag sprang med lätta fötter och glömde nästan av hur fula de var. Är det så HÄR bekvämlighet känns?
Det var nästan värt kommentarerna från kollegorna som gjorde nästan lika stor affär av att jag för en gångs skull bar något foträtt som de brukar göra den enda gången om året jag dricker kaffe: VA? DRICKER DU KAFFE?
Att jag skulle fortsätta med foträtt när foten äntligen har läkt är dock lika troligt som att jag kommer dricka kaffe dagligen - GLÖM DET.

Kommentera inlägget här :